Fabrizio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fabrizio
BN'ersDe Bachelor

Bachelor Fabrizio gekwetst door uitspraken Margaux

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

In de nieuwe aflevering van de Belgische Bachelor, die morgen op Videoland te zien is, wordt Fabrizio gekwetst door de uitspraken van deelneemster Margaux. 

Let op: dit artikel bevat Bachelor-spoilers!

‘De eerste die de benen opent’

De twee gaan samen op date en die verloopt niet erg soepel. De deelneemster zou over de andere dames gezegd hebben dat “de eerste die haar benen opendoet in de finale staat” en Fabrizio was daar niet van gediend.

Verantwoorden

Fabrizio antwoordde woest: "Ik vat dat op alsof ik mijn keuze zou baseren op wie er als eerst met mij naar bed zou gaan. Ik heb geen zin om mij te verantwoorden voor dingen die nog niet gebeurd zijn en dat daar nu insinuaties van worden gemaakt. Van 'zij zit in de finale, want met haar ben ik naar bed geweest. Zo komt het nu bij mij binnen."

 

Verraden door vriendinnen

Ook Margaux zelf voelde zich bedonderd. "Ik voel me verraden door mijn vriendinnen in de villa. Er werd een stempel op mijn hoofd geplakt alsof ik dit allemaal heb gezegd. We hadden wel verwacht dat er geroddeld zou worden, maar ik had gewoon niet verwacht dat ik daarvan de schuld zou krijgen terwijl er continu gepraat wordt."

 

De Bachelor België is iedere donderdag te zien op Videoland.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Lees verder