Fabrizio Tzinaridis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fabrizio Tzinaridis

Weggestuurde Samira haalt uit naar Bachelor-Fabrizio

|
|

Laatste update:

De Belgische Bachelor Fabrizio moet een flinke sneer incasseren: de door hem weggestuurde kandidate Samira haalt flink uit!

Niet klaar voor sterke vrouw

Ze vertelt in een interview met NIeuws365 dat ze na de eerste ontmoeting met Fabrizio al gelijk wist dat hij niks voor haar was. Hij zou namelijk volgens haar weinig initiatief nemen. Daarnaast liet ze zich uit over het feit dat Fabrizio nog niet klaar zou zijn voor een sterke vrouw en dat hij zich alleen maar op uiterlijk zou baseren.

Te weinig tijd

Via Instagram laat Fabrizio weten dat hij Samira heeft weggestuurd omdat hij simpelweg te weinig tijd met haar had doorgebracht. Volgens hem gaat de tijd nou eenmaal heel erg snel: “De cocktailparty ging vliegensvlug en voor ik het goed besefte was het alweer tijd voor de 2de rozenceremonie”, schrijft hij. “Het gaat ook allemaal zo snel en voor je het weet sta je daar weer tegenover een - dan nog - grote groep vrouwen die je allemaal staan aan te kijken.

Nederlandse Bachelor

De Belgische versie van De Bachelor is sinds vorige week eindelijk ook te zien op Videoland. De eerste twee afleveringen zijn nu beschikbaar. Mocht je al helemaal bijzijn kan je natuurlijk ook genieten van de nieuwe Nederlandse bachelor: Thomas van der Vlugt.  

De Bachelor België én Nederland zijn iedere donderdag te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder