De 54-jarige Mike Tyson gaat de boksring weer in

Door Redactie
Mike Tyson, bokser, comeback

Vergeet Rico Verhoeven en Badr Hari, want het is tijd voor de terugkeer van het moment. De 54-jarige bokslegende Mike Tyson trekt op 12 september de bokshandschoenen weer aan voor een partijtje tegen Roy Jones Junior.

Dit kondigt de bokser aan op de website van zijn project Mike Tyson’s Legends Only League. 

Geruchten

Het mag dan wel vijftien jaar geleden zijn dat Mike voor het laatst voor een wedstrijd in de ring stond, maar als een grote verrassing komt deze comeback niet. Al maanden gonst het van de geruchten, die Tyson overigens zelf de wereld in sleurde via zijn social media. Zo viel de bokslegende al tientallen kilo's af, dook op in een boksfilm en zag de sportschool als zijn tweede thuis. Eerder werd er al gesproken over een partij tegen zijn oude rivaal Evander Holyfield, maar eerst maar eens zien hoe dit gaat!

Meer details

Er zijn nog geen verdere details bekend over de wedstrijd tegen Roy Jones jr. (op de datum na). Volgens Amerikaanse websites gaat het nu over maximaal acht in plaats van twaalf rondes en zou de wedstrijd plaatsvinden in het Dignity Health Sports Park in Carson, Los Angeles. Normaal kunnen daar 27.000 mensen in, maar dat zal vanwege het coronavirus vast wel anders zijn. We gaan het in de gaten houden!