Rico Verhoeven

Veronica Superguide logo
Rico Verhoeven

Rico Verhoeven in boksfilm met Van Damme en Mike Tyson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kickbokser en fulltime kleerkast Rico Verhoeven heeft een rolletje weten te bemachtigen in de film Kickboxer: Retaliation. We kijken nu al uit naar deze Rico Verhoeven boksfilm!

Kickbokser: Retaliation

Zoal de titel al doet vermoeden gaat dit een pareltje worden van heb ik jou daar. De Rico Verhoeven boxfilm is een sequel op het moderne meesterwerk (ja, meesterwerk) Kickboxer: Vengeance, wat op zijn beurt weer een reboot is van de martial arts-cult-klassieker Kickboxer. In de film wreekt MMA-kampioen Kurt Sloan zijn broer. Iedereen die hem daarbij verkeerd aankijkt wordt zonder pardoes lens geslagen. We zouden niet anders verwachten van een boksfilm met Rico Verhoeven.

Rico Verhoeven speelt Moss in boksfilm

Rico Verhoeven speelt het karakter Moss. Veel weten we nog niet over deze spierbundel, maar Rico zal ongetwijfeld vaker zijn vuisten moeten gebruiken dan zijn acteertalent.

Meer sterren in de Rico Verhoeven boksfilm

Overigens staat de kickbokser er niet alleen voor. Hij wordt vergezeld door de Daniel Day-Lewis van de vechtfilms: Jean-Claude van Damme. Van Damme speelde Sloan in het origineel, maar vertolkt in deze boksfilm Master Durand. Ook Mike Tyson heeft een rol in Retaliation. Of ze het ook tegen Rico Verhoeven in de film moeten opnemen, is nog niet bekend.

Verhoeven zal waarschijnlijk een klein sprongetje in de lucht hebben gedaan toen-ie werd gecast voor de film. In Chantal Blijft Slapen liet de sporter al weten dat hij vroeger vaak naar Jean-Claude Van Damme-films keek, waaronder Kickboxer. Dat Rico Verhoeven in een boksfilm met Van Damme zit, is dus een droom die uitkomt! Bekijk het fragment hieronder.

Kickboxer releasedatum

Het is nog niet bekend of de film ook in Nederland te zien zal zijn. Gezien Rico Verhoeven erin zit, zou de boksfilm zomaar in onze bioscopen kunnen gaan draaien.

Lees verder