De Luizenmoeder: De Film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Luizenmoeder: De Film

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

|
|

Laatste update:

"Hallo allemaal". Luizenmoeder: De Film draait vooral om het wel en wee van de leerkrachten en ouders van De Klimop, maar dat houdt ons niet tegen. Superguide is niet vies van een beetje schaamteloze showbizz op zijn tijd. Daarom namen we een kijkje in de liefdeslevens van de acteurs.

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste aflevering van De Luizenmoeder. Fris je geheugen op met de 8 leukste momenten uit de comedyserie.

1. Ilse Warringa

In de Luizenmoeder-film krijgen we voor het eerst een kijkje in de woning van Juf Ank, maar hoe zit het eigenlijk bij Ilse Warringa thuis? Nou, de actrice, regisseuse en schrijfster is al bijna 30 jaar getrouwd met Gerwalt Spijkerman. De twee hebben een vrije relatie, zo vertelde ze in Elle. "Mijn hart staat makkelijk open en ik word makkelijk verliefd, maar ik weet altijd dat ik thuis toch echt de leukste en de beste heb." Samen hebben ze twee kinderen.

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

2. Jennifer Hoffman

Als moeder Hannah moet ze het alleen zien te rooien, maar gelukkig is dat in het 'echte' leven niet het geval. Na een relatie met Henry van Loon (die we kennen als conciërge Volkert) sloeg de blonde actrice in 2018 de Amerikaans-Franse zakenman Dorian Geis aan de haak, die mede-eigenaar is van een Mexicaans restaurant in Amsterdam. Inmiddels is hun liefdesgeluk bekroond met de komst van zoontje Cooper.

De foto hieronder is het ultieme voorbeeld van #couplegoals.

3. Bianca Krijgsman

Wie aan Bianca Krijgsman denkt, denkt vast als allereerste aan haar tv-maatje Plien van Deutekom. Maar in het echte leven wonen die twee niet samen. Bianca is namelijk veel te druk met haar vriend Diederik van Vleuten en hun drie kinderen Lizzy, Bobby en Lynnn! Getrouwd zijn de twee niet, ondanks dat Diederik al tijden geleden op zijn knieën is gegaan. "Dat is niet omdat we dat niet willen. Tot nu toe is het er echter niet van gekomen." 

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

4. Leny Breederveld

Nu we toch bezig zijn: hoe is het eigenlijk met het liefdesleven van die authentieke juf Helma gesteld? Nou, laten we eerlijk zijn, van het personage weten we bijna net zoveel als van de actrice zelf. Weinig dus! We weten dat Leny Breederveld drie kinderen heeft, maar de relatie met 'hun vader' René Groothof strandde al in 2000. Of ze daarna het liefdesgeluk nog eens heeft gevonden, blijft een raadsel.

Vandaar dat we het doen met deze gelukzalige foto met haar dochter.

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

5. André Dongelmans

Sinds André Dongelmans de rol van homovader Kenneth speelt, krijgt hij met enige regelmaat opmerkelijke aanzoeken van wildvreemde mannen. Maar helaas voor hen, hij doet daar niets mee. "Helemaal niet erg hoor, maar ik val echt op vrouwen." Een relatie heeft hij daarentegen niet, maar die behoefte is er ook niet. "Ik vind het fijn om de volle concentratie op mijn eigen carrière te leggen." 

6. Arnoud Bos

Arnoud Bos hoeft in tegenstelling tot zijn grote broer Wouter Bos buiten het toneel weinig media-aandacht. En dat blijkt. We weten weinig over zijn partner en/of kinderen. Hij heeft ze echter wel, zo spotten we op de foto's van de première. Het gezinsgeluk spat ervan af, en dat is toch echt belangrijker dan namen en rugnummers. We mogen alleen wel hopen dat Arnoud niet net zo'n gekke vader is als Karel.

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

7. Maaike Martens

Maaike Martens, beter bekend als Ursula, had ooit een relatie met een man die er een latrelatie op na hield. Nou, dat laat ze nu niet zomaar meer gebeuren. Ze is namelijk al even in de wolken met haar vriend Bart Meuter. Van trouwen is het - net als bij Bianca - nog niet gekomen. "Bart en ik zijn nog altijd niet getrouwd. Nu droom ik wél van een mooie huwelijksdag. Maar ik vind dat hij mij moet vragen."  Die vraag is - voor zover wij weten - nog niet gesteld, dus die huwelijksplannen staan nog in de koelkast.

8. Rian Gerritsen

Rian Gerritsen, of zeggen we: moeder Kim, is al bijna 20 jaar in love met Paulus, maar van samenwonen was 18 jaar lang geen sprake. Dat heeft alles te maken met het verlies van haar eerste vriend. "Dat komt puur uit angst voor om ook hem te verliezen. Ook toen onze dochtertje Keesje werd geboren, wilde ik niet samenwonen." Pas in 2019 hakte ze de knoop door. "Ik vind het nog altijd spannend. Maar ik heb na achttien jaar de grote sprong dan toch gewaagd." En met succes!

9. Dunya Khayame

Als je zoekt op 'Dunya Khayame' en 'relatie' lees je allereerst over het moment dat ze haar ex betrapte op het toilet. Dit artikel stamt alweer uit 2006, dus we mogen hopen dat die tijden en die man voor 'moeder Esma' ver in het verleden liggen. Al is dit eerlijk gezegd het enige dat we weten over haar liefdesleven. We tastten verder volledig in het duister over of ze single is, datet of stiekem is getrouwd. Sorry! 

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

10. Meral Polat

Vroeger had actrice Meral Polat, die we kennen als moeder Mel, foto's boven haar bed hangen van mannen als Johnny Depp, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio, maar nu de vraag: heeft ze ook zo iemand aan de haak geslagen? Of ze moet het goed verborgen houden en wij moeten falen met onze onderzoekstechnieken, maar het lijkt erop dat ze op dit moment single is. Pint ons er alleen niet op vast! 

11. Rop Verheijen

Met zijn tegenspeler André heeft hij dus niets, maar Rop Verheijen is zelf wel van het mannelijke schoon. Eén in het bijzonder: scriptschrijver Jurrian van Dongen. "Ik leerde Jurrian kennen bij de opleiding. Ik zat in het eerste jaar van de toneelschool en Jurrian een klas hoger op de kleinkunst academie", bekende hij ooit in De Telegraaf. Inmiddels is dat alweer 27 jaar geleden en nog altijd vieren ze samen de liefde.

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

12. Walid Benmbarek

We zochten al eerder uit wie de liefjes zijn van de Mocro Maffia-cast, dus het liefdesleven van Walid Benmbarek kent voor ons geen geheimen meer. Nee, hij is dus niet echt samen met 'moeder Esma'. De acteur viert namelijk de liefde met de Nederlands-Marokkaanse choreograaf Mouna Laroussi. "Liefde heeft geen labels, geen definities. Het is wat het is, puur en eenvoudig", aldus de acteur. Samen hebben ze twee kinderen. 

13. Dragan Bakema

Dragan Bakema komt als interim-manager in De Luizenmoeder-film de boel op stelten zetten, maar heeft hij thuis ook die broek aan? Natuurlijk kunnen we daar geen uitspraken over doen, maar over zijn relatiestatus gelukkig wel. De acteur is namelijk samen met Kiki met wie hij inmiddels drie kinderen heeft. 

14. Aiko Mila Beemsterboer

Als het jonge talent Aiko Mila Beemsterboer straks net zo succesvol in de liefde is als op acteergebied, hoeven we ons over haar zeker geen zorgen te maken. We noemen De Luizenmoeder-film, Mijn beste vriendin Anne Frank (als Anne), Alles op Tafel, Lieve Mama en Oogappels. En dat terwijl ze pas 18 jaar is! Een man of vrouw zien we nog niet aan haar zijde, maar zo te zien is haar focus duidelijk: naam voor zichzelf maken! Dat doet ze met verve.

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

15. Beppie Melissen

We eindigen met een oude rot in het vak: Beppie Melissen. Deze succesvolle actrice denkt nog lang niet aan haar pensioen, maar gelukkig heeft ze wel iemand om bij thuis te komen: uroloog Ernest Weil. "Voor ik Ernst leerde kennen, was ik zes jaar alleen, dat was voor mij iets nieuws; tot die tijd was ik altijd onder de mannenpannen." Ze leerde in die tijd zichzelf kennen, en opende uiteindelijk haar hart voor Ernest. Inmiddels zijn ze 12 jaar samen.

De 15 real life-liefjes van de Luizenmoeder: De Film-cast

De Luizenmoeder: De Film draait vanaf 28 juli in de bioscoop!

Lees verder