David Hasselhoff is het gezicht van zwembroekreclame en je moet kijken

Veronica Superguide logo
David Hasselhoff is het gezicht van zwembroekreclame en je moet kijken

David Hasselhoff is het gezicht van zwembroekreclame en je moet kijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is onmogelijk om de gastrol van The Hoff in een commercial te bespreken zonder ook reclame te maken voor het merk. Dus we flappen het er gewoon uit: Happy Socks. Die hebben nu ook een badkledinglijn. Zo, dat is gezegd. Maar het gaat er dus om dat Hasselhoff zich weer de ware cult-held toont en wij zijn zo blij als... Leonardo DiCaprio toen hij zijn Oscar kreeg. Nou oké, dat is overdreven. Maar wel happy. 

De man van Baywatch

The Hoff is een logische keuze voor het merk. Om te beginnen is het een Baywatch-acteur en daarmee is de link naar zwemkleding gelegd. Daarnaast kan Hasselhoff vast wel een leuke klus gebruiken en is hij niet vies van een dosis gezonde zelfspot.

Humor

The Hoff heeft humor. Zijn videoclip van het nummer 'Hooked on a Feeling' was ronduit afschuwelijk en The Hoff riep het zelf vrolijk uit tot  “The worst video ever made”. Beetje zelfkennis, wij houden ervan. Hij is trouwens niet de enige acteur met een twijfelachtige muziek-carrière, check dit lijstje. Maar wel een van de weinigen die ruiterlijk toegeeft dat het niet allemaal geweldig is. 

Genoeg gepraat, het is tijd voor borsthaar en badslippers. Check The Hoff's Day Off hier:

Lees verder