Yolanthe Cabau en Donny Roelvink

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau en Donny Roelvink

Dave Roelvink: ‘Of Donny met Yolanthe is?’

|
|

Laatste update:

Dave Roelvink werd deze week vader van zijn zoontje Dean, en verkeert met zijn vriendin Jazzlyn in jubelstemming. Op Radio 538 vertelde de kersverse vader over de geboorte, maar al snel veranderde het onderwerp drastisch. Is zijn broer Donny Roelvink een setje met Yolanthe Cabau of niet?

“En de oom, jouw broer Donny… Gaat die nu met Yolanthe? Weet je dat?” Dave moest in De Ochtendshow even nadenken over zijn antwoord. “Poeh, dat worden wel knappe kinderen dan, hè? Voor zover ik weet is hij twee keer een drankje met haar wezen doen, maar op vriendschappelijke basis en met andere mensen erbij. Ze kennen elkaar gewoon en zijn naar een feestje geweest.”

Donny Roelvink en Yolanthe?

Het team van Frank Dane probeert nog te vissen of Dave zich van de domme houdt, maar dat blijkt niet het geval. “Ik kan het niet spannender maken. Anders had ik hem zo voor het blok gegooid hoor, Frank! Zou mooi zijn als ik nu zou zeggen dat het wél zo is: dat hij wakker wordt en dat alle voorpagina’s volstaan.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Tegenwoordig wordt er gelukkig weer gelachen tussen de gebroeders Roelvink: dat was een tijdje geleden wel anders door een vage sportschoolruzie. Helaas voor Donny ging zijn relatie met Janice Blok recent uit, waardoor er veel gespeculeerd wordt op Donny een nieuwe vriendin heeft gevonden. Volgens Dave is het dus in elk geval niet zo!

Lees verder