• Nieuws

Donny Roelvink en Janice Blok uit elkaar

Donny Roelvink en Janice Blok

Geruchten over een relatiebreuk tussen Donny Roelvink en Janice Blok gingen al een tijdje rond. Vandaag bevestigde Janice op Instagram dat ze inderdaad niet meer samen is met Donny.

Eerder deze week wist Shownieuws te melden dat er ‘iets aan de hand was’ tussen Donny en Janice. De twee werden tijdens het Amsterdam Dance Event los van elkaar gespot en toen Shownieuws Donny opbelde gooide hij meteen de hoorn erop.

Donny Roelvink en Janice Blok uit elkaar

De geruchtenmolen draaide al een paar weken overuren en op Instagram bevestigde Janice vandaag de breuk. “We zijn nog steeds gek op elkaar en hebben gelukkig geen ruzie. Soms loopt het leven anders dan je verwacht.” Waarom Janice en Donny er precies een punt achter zetten houdt Janice liever voor zich. Ze vraagt haar social volgers om haar en Donny eventjes met rust te laten om de breuk te verwerken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Consternatie bij De Roelvinkjes

Donny Roelvink en Janice Blok waren zo’n twee jaar bij elkaar en woonden ook al een tijd samen. Donny had lange tijd ruzie met zijn broer Dave, maar de twee legden het bij nadat Dave vader bleek te worden. Daarna hintten Dave en Janice zelf óók een paar keer op geplande gezinsuitbreiding, maar dat is nu van de baan.

Pater familias Dries Roelvink wilde eerder ook niet reageren op de geruchten over de relatiebreuk: Dries vond dat Donny eventueel zelf met nieuws naar buiten moest komen. Op dit moment heeft Donny zelf nog niets losgelaten over de breuk.