Dave Roelvink: ‘goed gevoel' over bizarre Op1-show

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink: ‘goed gevoel' over bizarre Op1-show

Dave Roelvink: ‘goed gevoel' over bizarre Op1-show

|
|

Laatste update:

Dave Roelvink heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn opmerkelijke optreden bij talkshow Op1! Half Nederland zat met de kin op de grond te kijken naar een stel wauwelende influencers, maar Dave heeft naar eigen zeggen vooral positieve reacties gekregen.

De Nederlandse overheid is van plan om invloedrijke personen op social media in te zitten om jongeren bewust te maken van de gevaren van corona. Tenminste, dat was zo vóór de uitzending van Op1; nu waarschijnlijk niet meer. Dave Roelvink meldde onder meer dat hij “tegen het verspreiden van het coronavirus” was, en weinig begreep van de huidige coronamaatregelen.

Tisjeboy Jay maakte het nóg bonter met zijn boodschap dat “iedereen zijn interpretatie heeft van de waarheid” en “ik onderzoek gewoon alles, en ik ben geen onderzoeker of viroloog, ik ben daar niet in thuis… Maar ik ben wél goed met cijfers! Ik heb heel lang boekhouding gedaan”, terwijl de andere gasten aan tafel zichtbaar een beetje doodgingen van binnen.

De uitzending leidde nogal tot wat ophef (en hilariteit!)

Dave Roelvink keek in RTL Boulevard positieve gevoelens terug op de uitzending van Op1. “Veel mensen schrokken nogal van mijn voorbeeld met de prostituees, maar over het algemeen heb ik toch best wel veel positieve reacties gehad.”

Luuk Ikink vroeg Roelvink of hij zich wel aan de anderhalvemeterregels probeert te houden, en dat was volgens Dave wél zo, ook al was hij naar Turkije gegaan om zijn tanden te laten slijpen, en draait hij elke week een DJ-set in Griekenland.

Dave Roelvink: corona-influencer

Topmodel Doutzen Kroes kwam deze week ook (wéér) in opspraak, nadat ze het coronavirus koppelde aan een vreemde complottheorie en zich afvroeg waarom we niet gewoon extra vitaminen slikten (antwoord: dat helpt niet). Eerder was Kroes het virus juist dankbaar.

Het leek een tijdje stil rond Dave Roelvink maar door zijn optreden bij Op1, zijn tandenparty in Turkije en het total-loss rijden van een Lambo zit hij toch weer in de hoek waar de klappen vallen.

Lees verder