Dave Bautista

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Bautista

Dave Bautista bevestigt rol Rabban Harkonnen in Dune reboot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Dave Bautista heeft via Instagram bevestigd dat hij in de huid van Rabban Harkonnen kruipt voor de reboot van Dune. Naast Bautista zie je ook Timothée Chalamet, Javier Bardem en Stellan Skarsgård voorbij komen in deze vernieuwde Dune, evenals Avengers-collega Josh Brolin!

Cast Dune reboot krijgt steeds meer vorm

Regisseur Denis Villeneuve is dus bezig om een lekkere cast samen te stellen voor zijn Dune! De geruchten dat Dave Bautista een rol in de reboot gescoord had, gingen al een poosje rond. De Guardians of the Galaxy-acteur besloot ons gelukkig nu maar eens uit ons lijden te verlossen. Hij deed dat middels onderstaande Instagram-post. Nu is er dus geen twijfel meer over mogelijk: Bautista heeft de rol van Rabban Harkonnen gescoord!

Wordt de Dune reboot iconisch?

De originele versie van Dune stamt uit 1984. In die film (en in de boekreeks) is de rol van Rabban Harkonnen vrij klein.. Hoeveel screentijd Bautista in de reboot krijgt, is nog onbekend. Dune wordt in november 2020 in de bioscoop verwacht. Daarna is Bautista natuurlijk (gelukkig!) gewoon te zien in Guardians of the Galaxy 3. Kun je niet zo lang wachten? Check dan My Spy, waarvoor wij eerder al een trailer plaatsten.

PS Geen zorgen: deze vernieuwde versie van Dune wordt net zo episch als het origineel. Bautista speelt naar eigen zeggen immers alleen maar in goede films!

Lees verder