Sergio gaat internationaal! Datingshow First Dates krijgt een spin-off

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sergio gaat internationaal! Datingshow First Dates krijgt een spin-off

Sergio gaat internationaal! Datingshow First Dates krijgt een spin-off

|
|

Laatste update:

Vertedering, medeleven en een grote dosis plaatsvervangende schaamte… Het is vaste prik voor fans van First Dates. Goed nieuws: de datingshow krijgt een spin-off!

Nederland krijgt een eigen versie van First Dates Hotel! Maître Sergio maakte dit bekend via Facebook.

In het datingprogramma First Dates ontmoeten hoopvolle mensen elkaar, om te ontdekken of ze samen iets van hun leven kunnen maken. Alle zenuwen en ongemakkelijke stiltes worden in pijnlijk detail vastgelegd. Naast romantische beelden en indrukwekkende persoonlijke verhalen, gaan sommige dates zó faliekant de mist in dat het programma één grote meme-fabriek is. Meestal is dat supergrappig, maar soms gaat het ook wel weer te ver.

Aansluitend lezen we in de aftiteling of duo’s ooit nog contact met elkaar gezocht hebben, wat een beetje een anticlimax is, maar dát verandert in de spin-off!

First Dates Hotel

In First Dates Hotel zien we hoe succesvolle dates een vervolg krijgen, als de koppels inchecken in een luxe verblijf. De tortelduifjes hangen rond bij het zwembad, pakken terrasjes of verkennen de pittoreske straatjes. Tegelijkertijd vragen ze zich af of er iets moois kan groeien uit de eerste positieve kennismaking…

Het gegeven lijkt erg op de beruchte ‘citytrips’ uit Boer Zoekt Vrouw, maar dan wat kleiner opgezet. Is de aantrekkingskracht na de korte vakantie nog aanwezig, of knappen de dames en heren keihard op elkaar af?

First Dates komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië, waar de hotel-spin-off inmiddels ook alweer drie seizoenen meedraait. De Britse versie van First Dates Hotel werd eerder uitgezonden op NPO3.

Foto: BNNVARA/Estera Marysia

Lees verder