Gemist: Veronica’s Lara in First Dates!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Veronica’s Lara in First Dates!

Gemist: Veronica’s Lara in First Dates!

|
|

Laatste update:

“Hee jongens, ik zit binnenkort in First Dates!”, meldde onze collega Lara een tijdje terug. Sindsdien barstte de redactie-chat elke week uit z’n voegen. “Lara! Is dít ‘m, is dit ‘m?” Na vele teleurstellingen zat ze gisteravond éindelijk in het First Dates-restaurant.

Gemist: Veronica’s Lara in First Dates!

Het was al een tijdje verdacht stil rond het datingprogramma, maar gisteravond werd Lara’s afspraakje dan toch uitgezonden. Ademloos keken we naar haar date met Reinier, en met ons ruim 300.000 anderen!

Lara was vooraf een béétje nerveus over haar optreden. We kennen het programma én de vileine tweets die kijkers online slingeren. Het viel gelukkig alles mee! Voor haar, welteverstaan.

Tranen

Lara’s date, Reinier, kwam er online wat minder genadig vanaf.

Echt, het hield niet op…

Okee, nog ééntje.

Goed geregeld

Maar onthoud: we zien in de datingshow natuurlijk de ‘magie van de montageruimte’ aan het werk. Een date van twee uur laat zich moeilijk vangen in een paar korte fragmenten.

Reinier heeft dus niet de liefde gevonden die hij zocht, en werd online de kop van jut. We hopen dat hij binnenkort alsnog een chickie vindt waarvan zijn vrienden zeggen: ‘Dat heeft Reinier goed geregeld!’

Lara vond de liefde óók niet via First Dates, maar: “Wel 70 hele leuke nieuwe Twitter-volgers!”

De hele aflevering van First Dates kijk je terug op de site van de NPO.

Lara schreef eerder een verslag van haar First Dates-avontuur voor Veronica Magazine. Hier lees je de reportage!

Lees verder