Danny de Munk kondigt een nieuwe All Stars-serie aan.

Veronica Superguide logo
Danny de Munk kondigt een nieuwe All Stars-serie aan.

Danny de Munk: ‘Nieuwe All Stars onderweg!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

All Stars keert terug! Danny de Munk heeft aangekondigd dat een nieuwe reeks van de komische dramaserie dit jaar nog gefilmd wordt!

De Munk deed zijn uitspraken in een interview met De Telegraaf. De Munk speelde in de All Star-films Bram; een jongen die worstelt met homoseksuele gevoelens die hij koestert. Hij is met name bang dat zijn stoere voetbalvrienden hem zullen laten vallen als ze zijn geaardheid ontdekken. De Munk speelde Bram alleen in de films All Stars (1997) en All Stars 2: Old Stars (2011). In de serie, die succesvol liep van 1999 tot 2001, werd de rol gespeeld door Roeland Fernhout én Dirk Zeelenberg. De Munk zegt in De Telegraaf ‘enorm veel zin te hebben in de nieuwe serie’.

De continuïteit tussen de serie en de films is overigens ver te zoeken: personages die in de film nog leven, zijn in de serie al overleden en andersom. In principe gaan we ervan uit dat de serie het verhaal van de eerdere seizoen volgt, maar nu Danny de Munk het filmuniversum inruilt voor de serie zijn we nergens meer zeker van.

All Stars of Small Stars?

Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk of het om een nieuwe reeks van All Stars gaat, of over ‘Small Stars’. Er gaan al een tijdje geruchten dat er een prequelserie zou verschijnen waarin de jeugdjaren van de Swift Boys te zien zijn. De originele All Stars-acteurs, zoals bijvoorbeeld Thomas Acda, Cas Jansen en Raymi Sambo, zouden in deze serie mogelijk de voetbalvaders kunnen spelen (hoewel).

Wanneer de nieuwe serie verschijnt is nog niet bekendgemaakt, De Munk deelt wel dat de opnames in 2020 beginnen.

Lees verder