Twee GTST-all stars keren terug in Meerdijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Twee GTST-all stars keren terug in Meerdijk

Twee GTST-all stars keren terug in Meerdijk

|
|

Laatste update:

De cast van Goede Tijden Slechte Tijden mengt vertrouwde gezichten met nieuw talent. En… af en toe maken publieksfavorieten een comeback! Kijk snel welke twee classic-GTST’ers binnenkort weer te zien zijn!

Op de Facebook-pagina van GTST onthulden Erik de Vogel (Ludo Sanders) en Caroline de Bruijn (Janine Elschot) een zéér interessant schilderij. Het portret toont twee klassieke personages, die we voor het laatst zagen in 1995!

Jawel! Mark de Moor (Tim Immers) keert terug, samen met zijn liefje Marieke Vollaards (Lidewij Mahler)! Het duo ruilde Meerdijk in 1995 in voor het zonnige Toscane, en komen 23 jaar later weer een kijkje nemen.

Traumatisch verleden

Nadat Tim Immers de serie verliet, presenteerde hij verschillende programma’s en acteerde hij in de soap Onderweg Naar Morgen. Hij nam een paar nummers op, maar had moeite om zijn GTST-populariteit en status als sekssymbool vast te houden. Immers verklaart: “Ik vond het ongelooflijk spannend om weer voor het eerst op de set te staan na al die jaren. Gelukkig was het als vanouds, en voelde het direct als een warm bad met nieuwe en bekende collega’s. Ik ben ontzettend blij dat ik weer deel uitmaak van de club.”

Marieke Vollaards keert terug als personage, maar wordt vertolkt door een andere actrice. Lidewij Mahler (Moordvrouw, De Maatschap) speelt Marks psychisch geplaagde vriendin (en zus van Janine!). Het duo vertrok uit Meerdijk vanwege Mariekes traumatische verleden.

Waarom Mark en Marieke precies terugkomen is nog niet bekend; het stel is in Italië alles verloren en proberen een nieuw bestaan op te bouwen. Mark is inmiddels kunstenaar en zal samenwerken met Ludo en Bing. Hoewel Mark en Marieke veel van elkaar houden, heeft Mark het soms zwaar met haar te verduren.

De details zien we vanaf 17 mei, als ze weer rondlopen in Meerdijk!

Lees verder