Victor en Sergio zoeken kandidaten voor een nieuw seizoen First Dates!

Veronica Superguide logo
Victor en Sergio zoeken kandidaten voor een nieuw seizoen First Dates!

Nieuw coronaproof seizoen First Dates bijna op tv

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nog heel even en dan is First Dates weer terug op NPO 3. En wel met een (noodgedwongen) heel bijzonder seizoen! Dates zitten vanwege coronamaatregelen nu verder uit elkaar en bij het beruchte 'willen jullie elkaar nog een keer zien'-momentje is ook een nogal ingrijpende verandering doorgevoerd!

First Dates is vanaf maandag 31 augustus weer elke werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3, zo maakte omroep BNNVARA bekend. En na de VIPS-versie van begin dit jaar en een zeer ongemakkelijke reguliere editie van een tijdje terug is het nu de beurt aan de coronaproof-versie!

Veranderingen

Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen zitten de kandidaten nu aan een tafel van 1,5 meter breed. Ook ontvangen barman Victor en maître Sergio de singles op gepaste afstand. En het vrijwel altijd ongemakkelijke 'willen jullie elkaar nog een keer zien'-momentje is ook veranderd. Er zit dan een plexiglazen plaat tussen de kandidaten en dat heeft één voordeel: geen kans meer op ongemakkelijke, welles/nietes-kusjes!

Het nieuwe seizoen

"Ook dit seizoen komen de meest diverse kandidaten voorbij, van alle leeftijden en seksuele voorkeuren", belooft BNNVARA. En Sergio is zo lekker Sergio gebleven en dat betekent maar één ding: corny spreuken en heerlijk slechte tegeltjeswijsheden. "Dit wordt 'op afstand' het beste seizoen ooit", grapt hij. "Want als de liefde je raakt, dan maakt 1.5 meter het alléén maar spannender..."

First Dates is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder