Chris Pratt: ‘Guardians Of The Galaxy krijgt vervolg’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Pratt: ‘Guardians Of The Galaxy krijgt vervolg’

Chris Pratt: ‘Guardians Of The Galaxy krijgt vervolg’

|
|

Laatste update:

Door alle narigheid rond de Guardians Of The Galaxy-films, zou je bijna verwachten dat een derde film definitief van de baan is. Dát is volgens Chris Pratt niet nodig, maar hij heeft zelf ook geen idee wanneer hij wél komt.

Op de première van The LEGO Movie 2: The Second Part, vroeg het blad Variety aan Pratt hoe het nou precies zat met het derde deel uit de Guardians Of The Galaxy-reeks. Die vraag is zeer terecht. Vorig jaar werd Guardians-regisseur James Gunn ontslagen, nadat een paar oude, smakeloze tweets van ‘m werden opgeduikeld. Hoewel fans en de cast van de films Gunn steunden, waren Marvel en (vooral) Disney onverbiddelijk.

Door het vertrek van Gunn is er eigenlijk geen materiaal om het filmen te starten, en de productie is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Hoofdrolspeler Dave Bautista lijkt sowieso geen zin te hebben om terug te keren als Drax the Destroyer.

De Gunn-factor

James Gunn verkaste trouwens naar Marvel-rivaal DC, om te werken aan de nieuwe Suicide Squad-film. Naar verluidt schrijft én regisseert hij deze film, net zoals hij deed met Guardians 1 en 2.

Chris Pratt beloofde op de première dat er een derde, afsluitende Guardians Of The Galaxy-film zal verschijnen. ‘Ik weet nog niet hoe de film er precies uit komt te zien, maar iedereen die bij Guardians betrokken is wil de fans tevreden stellen, en de trilogie op een mooie manier afsluiten’. Volgens Pratt wordt er achter de schermen hard gewerkt, en gezocht naar oplossingen.

Het filmen van Guardians Of The Galaxy 3 had eigenlijk in november 2018 moeten beginnen. Voorlopig is er vooral onduidelijkheid over het derde avontuur van de Guardians… Mogelijk wordt het script van James Gunn wél gebruikt, ook al regisseert hij de film niet, maar dit is nog niet helemaal duidelijk.

Guardians Of The Galaxy Vol. 3 stond vóór de hele Gunn-controverse gepland voor een release in 2020. Door al het gedoe is de film minstens een jaar vertraagd. Als nieuwe verschijningsdatum wordt 2022 genoemd, maar op dit is zelfs onduidelijk of dát haalbaar is.

Lees verder