Dave ‘Drax’ Bautista dreigt met opstappen na ontslag James Gunn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave ‘Drax’ Bautista dreigt met opstappen na ontslag James Gunn

Dave ‘Drax’ Bautista dreigt met opstappen na ontslag James Gunn

|
|

Laatste update:

De shitshow die Guardians of the Galaxy vol. 3 heet dendert lekker voort. Volgende halte? Het vertrek van Dave ‘Drax’ Bautista.

Gefrustreerd

Dat de acteur-slash-worstelaar gefrustreerd is om het ontslag van regisseur James Gunn is oud nieuws. Maar het dreigen met ontslag is nieuw. Bautista liet aan het Britse magazine Shortlist weten dat hij de handdoek in de ring gooit als het script van Gunn niet gebruikt wordt. 

“Als [Marvel] het script niet gebruikt, dan ga ik hen vragen om mij te laten gaan, mij uit de film te knippen of de rol opnieuw te casten. Ik zou James een loer draaien als ik dat niet zou doen”, aldus de groenrode reus.

Bye the Destroyer?

Eventueel vertrek van Bautista zou een spreekwoordelijke mokerslag zijn voor de franchise. Drax the Destroyer, die door de acteur lekker onbezonnen en humoristisch wordt neergezet, is een favoriet bij de fans en critici. 

Neem dit dreigement wel met een flinke schep zout: er gaan nogal wat pesos gepaard met zo’n monstercontract. De kans dat Bautista zomaar op kan stappen is daarom erg klein. Ook als het script van Gunn niet gebruikt wordt.

But why?

James Gunn werd vorige maand ontslagen nadat er ongepaste negen jaar oude tweets opdoken. In de berichten maakte Gunn grove en sexistische grappen. Disney pikte dit niet en besloot de regisseur te ontslaan.

Lees verder