Chris Pratt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Pratt

Chris Pratt heeft tóch geen racistische tweets gestuurd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op social media maakten wat oude tweets van Chris Pratt de nodige tongen los. De Star-Lord-acteur had zich racistisch en seksistisch geuit in de berichten. Nu blijkt dat hij die tweets nooit heeft verstuurd.

Neppe tweets

Veel twitteraars gingen ervan uit dat de berichten echt waren. De screenshots leken namelijk precies op echte tweets. Toch laat een woordvoerder van Chris aan TMZ weten dat de tweets nep waren. Ook Twitter steunt de woordvoerder. Een zegsman vertelt dat het bedrijf sterk het vermoeden had dat de berichten gefabriceerd waren.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

#RIPChrisPratt

Op Twitter barstte het los. Al snel werd #RIPChrisPratt trending. Veel mensen waren teleurgesteld, maar de trend zorgde vooral voor een discussie over wie de beste Chris in Hollywood is.

De beste Chris

Deze discussie wordt al langer gevoerd, want in november was de Parks and Recreation-acteur ook ‘slachtoffer’ een twitteraanval. De vraag wie de beste Marvel-Chris is, lijkt fans niet los te laten. Familieleden en collega’s namen het toen voor hem op en ook nu denken Twitteraars dat ze dat weer gaan doen.

Lees verder