Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Kijkers Chateau Meiland dubbel om geklungel in kano

|
|

Laatste update:

Op vakantie in Curaçao gaat het luieren op het strand na verloop van tijd vervelen. Martien, Erica en de rest huren daarom een doorzichtige kano, om naar de haaien te kijken. Laat het maar aan Martien Meiland over om van een rustig boottochtje een hysterisch vrijspektakel te maken.

Martien kan het krachtmens Erica niet bijhouden in de kano, dus ruilen ze van plek. Dit gaat niet helemaal lekker: Martien roeit al weg terwijl Erica nog in de boot probeert te klauteren. “Wat? Zit je er nog niet in?”

Het gegil van Martien heeft de haaien mogelijk weggejaagd: de Meilandjes zien alleen wat koraal en een oude autoband. Als er duikers gesignaleerd worden peddelt Martien verbeten weg: “Dat vind ik eng!” In zijn haast merkt hij niet dat hij al bijna op het strand is, waardoor hij en Erica de kano tegen de rotsen crashen. “Ik ga nooit meer met haar in één kano!” Het was niet bepaald The Love Boat.

Erica vatte het maritieme avontuur even kort en krachtig samen. “Het was vreselijk. We gingen ook de hele tijd de verkeerde kant op.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Méér Chateau Meiland

De familie Meiland verhuist in het huidige seizoen van hun realityshow, maar in de tussentijd hebben zowel Martien en Erica én Maxime en Leroy alweer een nieuw onderkomen gescoord. Een nieuw seizoen van Chateau Meiland lijkt daarmee een kwestie van tijd!

Je ziet Chateau Meiland elke maandag en donderdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Lees verder