Leroy Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leroy Chateau Meiland
Meiland

Chateau Meiland: kijker niet te spreken over grofgebekte schoonzoon Leroy

|
|

Laatste update:

In de aflevering van vandaag van het nieuwste seizoen van Chateau Meiland zien we hoe de Meilandjes teruggaan naar het Franse kasteel waar het ooit voor hen begon. Het is namelijk tijd voor een officieel vaarwel en het overdragen van de sleutel. Ze gaan met de auto naar vive le France en dat gaat uiteraard gepaard met een heleboel gedoe. Maar het is vooral Leroy die dit keer opvalt.

'De hele dag geen vreten'

Maxime, Leroy en dochters Claire en Vivé zijn nog maar net onderweg als ze erachter komen dat ze de tas met broodjes vergeten zijn. “Godverdomme, dan hebben we de hele dag geen vreten”, zegt Leroy geïrriteerd. Met een broodje langs de snelweg hoef je bij hem blijkbaar ook niet aan te komen. “Ja, tankstation. Ik ga niet iets van het tankstation eten. Dan zitten we croissantjes te vreten de hele tijd.” Nou eh Leroy, als dat het ergste is?!

'Mijn hemel!' 

Dat is het blijkbaar wel want Leroy keert om. “Nou bel je ouders maar! We zijn later. We gaan weer terug.” Martien snapt het probleem niet zo: “Dan koop je die maar onderweg!”. Maar Leroy gaat écht op zijn strepen staan. De Chateau-kijkers vinden het een rare actie: “Mijn hemel, schoonzoon-lief is net zo vriendelijk gebekt als de rest van dat zootje.”

Chateau Meiland is vanaf iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder