Charlie Sheen beschuldigd van verkrachting minderjarige jongen

Charlie Sheen

Acteur Corey Feldman beweert dat Two and a Half Men-acteur Charlie Sheen zijn jeugdvriend Corey Haim heeft verkracht. Haim zou toen 13 zijn geweest, Sheen 19.

Dat meldt Page Six. Corey Feldman bracht gisteren zijn documentaire (My) Truth: The Rape of Two Coreys uitHierin rept hij over een 'pedonetwerk' in Hollywood en beschuldigt hij acteurs Jon Grissom en Dominick Brascia, nachtclubeigenaar Alphy Hoffman en artiestenmanager Marty Weiss van seksueel misbruik. Allen ontkenden, behalve Dominick, die in 2018 overleed.

Charlie Sheen

In de docu onthult Feldman hoe Haim - die in 2010 op 38-jarige overleed aan een longontsteking - hem eerder tot in detail vertelde over de vermeende verkrachting. Het zou in 1986 zijn gebeurd op de set van de film Lucas. "Het was niet iets wat hij terloops liet vallen. Het was niet van: 'Oh trouwens, dit is er gebeurd.' Hij deelde alle details", aldus Feldman.

Reactie

Het is niet voor het eerst dat deze beschuldigingen naar boven komen drijven. Charlie Sheen heeft ze overigens altijd ontkend. Hij heeft op het moment van schrijven nog niet gereageerd op de documentaire. Eerder deze maand kwam er ook al een #MeToo-beschuldiging naar buiten. Timothy Hutton, die Hugh Crain speelt in The Haunting of Hill House, wordt ervan beschuldigd een model te hebben verkracht toen ze 14 jaar oud was.