Haunting of Hill House, Timothy Hutton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Haunting of Hill House, Timothy Hutton

Haunting of Hill House-acteur beschuldigd van verkrachting minderjarig model

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oscar-winnende acteur Timothy Hutton, die Hugh Crain speelt in The Haunting of Hill House, wordt ervan beschuldigd een model te hebben verkracht toen ze 14 jaar oud was. "Het was vreselijk, en extreem pijnlijk", vertelt Sera Johnston tegen BuzzFeed.

In een hotelkamer

Het voorval zou al in 1983 hebben plaatsgevonden, maar Canadees Sera komt nu naar buiten met het nieuws. Timothy nodigde haar uit in zijn hotel waar zijn vrienden ook waren. Leuk, dacht ze, maar eenmaal in de kamer sloeg de sfeer om. “Hij zat heel dicht tegen me aan en aaide mijn been enzo. Ik wist gewoon dat het niet goed zat. Ik had niet moeten meegaan.

Haunting of Hill House-acteur beschuldigd van verkrachting minderjarig model

Samen met zijn vrienden

Toen Sera tegen Timothy zei dat ze liever wilde gaan, liet de acteur dat niet toe. “Het komt goed. Het duurt niet lang, maak je maar geen zorgen.” Timothy en zijn vrienden kleedde haar uit terwijl ze vertelden wat ze met haar gingen doen, waarna hij haar verkrachtte, zo beweert ze.

Aangifte tegen Timothy

Sera deed vorig jaar aangifte bij de politie in Vancouver, waar het gebeurde. Timothy ontkent via zijn woordvoerder alle beschuldigingen. De vrouw zou alleen maar uit zijn op geld en zit vol met leugens. Wie de waarheid spreekt moet de rechter beslissen. In dit #metoo-tijdperk kunnen zulke beschuldigingen iemands carrière behoorlijk breken. Zo zouden de beschuldigingen van Amber Heard richting Johnny Depp, waar hij ontzettend veel haat voor kreeg, gelogen zijn.

Lees verder