Chaotische wending in Married at First Sight: 'Wat gênant!'

Omdat Martijn en Nicole de handdoek vroegtijdig in de ring gooiden, is er bij Married at First Sight plaatsgemaakt voor een extra bonus-koppel. Vanavond waren we getuige van het huwelijk van Stephan en Patricia, maar dat bleef alleen bij de ceremonie. De bruiloft bracht een hoop chaos met zich mee!

Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep

Door Lise Knipping
MAFS

Dat is even schakelen wanneer je hoopt op een groots bruiloftsfeest na de romantische ceremonie. Stephan en Patricia stapten blind met elkaar in het huwelijksbootje, maar dat ging niet helemaal zoals ze dat hadden verwacht. Carlo Boszhard kwam namelijk al nadat ze de taart hadden aangesneden langs met het nieuws dat de twee niet in Nederland hun huwelijksnacht zouden spenderen. Door gebrek aan tijd moest het nieuwe bruidspaar namelijk vliegensvlug richting het vliegveld voor hun honeymoon naar Sevilla!

Onhandig

Daar stonden ze dan; in pak en jurk op de luchthaven om op het vliegtuig te stappen. Veel tijd om elkaars familie wat beter te leren kennen was er niet, want de MAFS-makers wilden Stephan en Patricia meteen al op reis zien. Met enige chaos lopen de twee daarom over het vliegveld. Jurk tussen het wieltje van de koffer of enthousiaste felicitaties van voorbijgangers; het komt allemaal voorbij.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

MAFS
© RTL

Lekker praktisch!

Ook kijkers zijn maar druk met het chaotische gesprek van de tortelduifjes. Veel fans maken zich vooral zorgen om de grote jurk van Patricia: "Loop je dan in je trouwjurk, lekker dan!" Heel handig is het niet en ook vinden kijkers het vooral wat ongemakkelijk: "Jemig, wat gênant in je trouwjurk. Lekker praktisch in het vliegtuig!" Het mag de pret in ieder geval niet drukken, want het stel heeft zin in hun reisje en de liefde straalt er stiekem al best vanaf! Gelukkig mocht de jurk in het vliegtuig wel uit.

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.