Chantal Janzen in EYE

Veronica Superguide logo
Chantal Janzen in EYE

Chantal Janzen reageert op sneer Graham Norton

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen zaterdagavond keken alleen al in Nederland bijna 2,5 miljoen mensen naar Eurovision: Europe Shine A Light. Deze internationale televisieshow kwam in plaats van het Eurovisie Songfestival, dat dit jaar vanwege de uitbraak van het coronacrisis geen doorgang kan vinden. De presentatie van het muziekgala was in handen van Jan Smit, Edsilia Rombley en Chantal Janzen. Laatstgenoemde maakte zich vooral zorgen om haar praatje met Graham Norton… en helaas voor Chantal bleek dat niet helemaal onterecht!

‘Ongemakkelijk’

Na haar gesprekje met Graham Norton, kon de presentator het niet nalaten om zijn ongenoegen te laten blijken. “God, dat was ongemakkelijk”, zo beklaagde hij zich na het interview in de live uitzending. Behoorlijk pijnlijk, dus. Maar de presentatrice van het alternatieve songfestival laat zich niet van de wijs brengen door haar Britse collega!

Trage verbinding

In een interview met Shownieuws beweert Chantal namelijk dat de opmerking niet voor haar was bedoeld. Graham Norton zou doelen op de trage verbinding, die het gesprek zo ongemakkelijk maakte. Sterker nog, Chantal kan het naar eigen zeggen prima vinden met de excentrieke talkshowhost. “Ik had ontzettend veel lol met hem in de repetitie. Ik was bang dat hij de show niet mooi vond, maar hij was ontroerd en vond het heel mooi. En dat is heel fijn.”

Volgend jaar zullen Chantal en Graham elkaar opnieuw treffen. Dan zal het Eurovisie Songfestival alsnog doorgang vinden in Rotterdam!

Lees verder