• Nieuws

Chantal Janzen ergert zich aan ‘klaag-BN’ers’

Chantal Janzen

Iedereen is wel zo’n beetje klaar met ‘klaag-BN’ers’, en dat geldt óók andere bekende Nederlanders. Chantal Janzen moet soms óók even tot tien tellen.

Chantal Janzens vingers jeuken af en toe, als haar collega’s klagen op social media! Dit meldt de televisiediva op nu.nl. “Als één sector niet mag klagen dit jaar, dan is het wel de tv-sector. Als een collega dat wel doet, of als hij of zij op vakantie is, of juist niet kan gaan, moet ik echt mijn best doen om daar niet pittig op te reageren.”

Volgens Janzen is het werk inderdaad “wat minder gezellig, met minder mensen om ons heen, maar we kunnen ons werk doen.” Daarnaast hebben BN’ers volgens de presentatrice ook een voorbeeldfunctie: “Mensen kijken toch hoe wij het doen.”

Chantal Janzen in Beat the Champions

Chantal Janzen is één van de lichtpuntjes qua BN’ers op social media. Ze beseft prima dat mensen het moeilijk hebben tijdens de coronacrisis, maar houdt de moed er gewoon in.

Toch vond ze het natuurlijk ook wel jammer dat het Eurovisie Songfestival dit jaar enorm werd uitgekleed. “Dat laatst had ik me natuurlijk heel anders voorgesteld, maar hebben alsnog een programma voor 43 landen gemaakt… Hoe gaaf is dat?”

Nu de coronacrisis voorlopig voort lijkt te duren, bestaat de kans dat het Songfestival dit jaar niet door kan gaan. “Als we nog een keer een uitgeklede show moeten maken, dan is dat maar zo. Het zou natuurlijk wél heel fijn zijn als er publiek bij kan zijn.”

Op 3 januari zien we Chantal Janzen terug als presentatrice van de nieuwe quizshow Beat the Champions.