Celine Dion zingt My Heart Will Go On uit Titanic in Carpool Karaoke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Celine Dion zingt My Heart Will Go On uit Titanic in Carpool Karaoke

Carpool Karaoke goes Titanic met… Céline Dion!

|
|

Laatste update:

Céline Dion werd onsterfelijk door My Heart Will Go On, dat ze zong voor Titanic. In Carpool Karaoke blijkt de Canadese bovendien over véél humor te beschikken! James Corden zocht de diva op in Las Vegas.

Céline Dion woont tegenwoordig in Las Vegas, waar ze binnenloopt met haar ‘greatest hits’-voorstelling. Carpool Karaoke-baas James Corden zocht de zangeres op in de snikhete woestijnstad, om samen lekker te zingen. Van het rare kinderliedje Baby Shark, tot de megaknaller My Heart Will Go On!

Céline Dion' s Heart Will Go On

Misschien dat het voor fans gesneden koek is, maar bij de neutrale toeschouwer zal vooral opvallen dat Dion een bijzonder goed gevoel voor humor heeft! Dankzij haar vaak nogal dramatische nummers, is dat een kant die we niet vaak van de zangeres zien.

Spektakelstuk van deze Carpool Karaoke is natuurlijk de titanische Titanic-titelsong My Heart Will Go On. Dion en Corden voeren een hilarische versie op bij de bekende fontein van het Bellagio-hotel! Het is niet de eerste keer dat James Corden een Titanic-act opvoert. Eerder was het al zo ver met Ariana Grande.

Subtiel is anders, maar met subtiliteit hoef je in Las Vegas natuurlijk niet aan te komen.

Het is al 22 jaar geleden dat Titanic voor furore zorgde in de bioscoop, en Dions megakraker de hitlijsten domineerde. Titanic-hoofdrolspeelster Kate Winslet keert binnenkort terug in de vervolgen op Avatar (ook gemaakt door James Cameron!). Leonardo DiCaprio zien we binnenkort in de nieuwste Tarantino: Once Upon A Time In Hollywood.

Lees verder