Caroline van der Plas bij Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline van der Plas bij Jinek
RTLJinek

De roast van Caroline van der Plas bij Jinek: "Ze kakelt maar door"

|
|

Laatste update:

Dat Jesse Klaver aan tafel zou zitten bij Jinek was toch genoeg reden om de popcorn er bij te pakken. Hij had immers wat uit te leggen na de opname die van hem uitlekte vandaag. Maar uiteindelijk was het medegast Caroline van der Plas die flink geroast werd. Nou hielp het niet dat Marcel van Roosmalen óók aan tafel zat.

Niemand snapt het

Het gesprek begon er al mee dat Eva Jinek Caroline er van betichtte dat ze "een beetje verliefd" was op Johan Remkes. Wat ze vervolgens als een soort betrapte puber ontkende. Maar vervolgens ging ze door met Remkes te loven voor z'n goede werk. Nadat Jesse zich vrij makkelijk onder de opname uit praatte ontstond een hele verwarrende discussie waarbij Jesse en Caroline vooral flink langs elkaar heen praatten. "Je luistert gewoon niet", blijft Caroline herhalen, waarop Jesse nog eens het rapport erbij pakt. Uiteindelijk wordt het zo'n absurde discussie dat mensen in de studio beginnen te lachen. Marcel vatte het zo samen: "We hebben helemaal niks aan dat rapport. Jullie begrijpen het allebei niet. (..) Het is volgens mij heel slecht geschreven."

Gekakel

Toen Caroline eindelijk dacht er vanaf te zijn met het einde van het item, was het tijd voor Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. Die kwamen vertellen over het nieuwe seizoen van Media Inside dat zondag begint. En laat Caroline van der Plas daar nou ook te gast te zijn geweest. En die kon veel praten.

Marcel: "zij heeft zeker twee uur gepraat. Ze ging zitten en ze ging af. We zien het hier vanavond ook. De hele talkshow is kapot geluld. Ze bleef maar kakelen."

Caroline lacht en zegt: "in werkelijkheid vonden ze het gewoon heel erg gezellig met mij. Maar dat zullen ze alleen nooit toegeven."

Marcel: "Zoals je rapporten leest is ook je herinnering"

Gelukkig kon Caroline erom blijven lachen. Zo ook Eva, die daarna aan de beurt was en gewezen werd op de ongemakkelijke rol van Roelof Hemmen als inhouse expert.

 

Jinek wordt dagelijks uitgezonden rond 22:00 uur op RTL4.

Lees verder