Caroline van Eeden in Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Caroline van Eeden in Chateau Meiland op SBS6

Caroline uit Chateau Meiland was bang dat kijkers haar een bitch vonden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

SBS6-realityserie Chateau Meiland gaat als een speer en keert nog deze maand terug op tv. Eén van de sterren, huisvriendin Caroline van Eeden, onthult nu dat ze zich eigenlijk best onzeker voelde: ze was zelfs bang dat kijkers haar als 'bitch' zagen. 

Dat vertelt ze - tussen alle volgeboekte drukte door - in gesprek met weekblad Weekend. "Ik ben iemand die duidelijk haar grenzen kan aangeven", begint Caroline. "Als iets me niet bevalt dan zeg ik dat recht in iemands gezicht." Ze maakte zich daardoor nogal zorgen: wat gaat de montage van Chateau Meiland daar van maken? 

Caroline in Chateau Meiland

"Voor sommige mensen kan dat nogal hard en bedreigend overkomen", zegt ze over haar 'directe' stijl. "Ik ben natuurlijk niet van gisteren! Ik weet dat een reallifesoap verschillende karakters nodig heeft." Door al deze zorgen, liep Caroline behoorlijk op haar tenen. "Ik liep constant na te denken hoe ik me moest gedragen als de camera liep."

Uiteindelijk kwam het allemaal goed

En al die stress kwam er uiteindelijk uit bij een producent, aan wie Caroline haar verhaal vertelde. Die stelde haar vervolgens gerust. En daarna? Ze kwam los en vertrouwde de programmamakers. "Ik ben de regisseur en de producten heel erkentelijk dat ze van niemand van ons een karikatuur hebben proberen te maken en er is ook niets in scène gezet. We zijn allemaal voor de volle honderd procent onszelf."

Chateau Meiland seizoen 2 is vanaf 26 augustus weer iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6!

Lees verder