'I Can See Your Voice heeft dezelfde gekte als The Masked Singer'

I Can See Your Voice

Presentator Carlo Boszhard deelde gisteren in Jinek heerlijk chaotische beelden van zijn nieuwe RTL-spektakelshow I Can See Your Voice, van de makers van de ongekend grote hit The Masked Singer. Dat deze nieuwe show hysterisch wordt, is... nogal een understatement.

Carlo omschrijft het programma ook als hysterisch en daar is geen woord aan gelogen. In I Can See Your Voice mag een fan van een bekende Nederlandse artiest, die ook in de studio zit, raden welke kandidaat wél kan zingen - er zitten namelijk een stel blèrende valse kraaien tussen. Door het uiterlijk, imago en de lip sync-ronde kan die fan, samen met een BN'er-panel, raden welke kandidaat de echte zanger is. Nou ja, kijk de beelden hieronder en dan snap je 't meteen!

Donderdag 29 oktober: Virtuele Superguide Pubquiz!

The Masked Singer-hysterie

I Can See Your Voice komt dus uit de koker van de The Masked Singer-bedenkers en dat is te merken ook. "Het heeft dezelfde gekte als TMS en het is heerlijk om thuis op de bank mee te raden", aldus Carlo in De Telegraaf. "Daarbij kunnen de typetjes je grandioos op het verkeerde been zetten. Misschien staat er wel een ’gospelzangeres’ op het podium, maar dat betekent nog niet dat ze echt kan zingen."

Panel en concurrentie

Het BN'er-panel van I Can See Your Voice bestaat uit Samantha Steenwijk, Fred van Leer, Marieke Elsinga, Ronnie Flex en Jeroen van Koningsbrugge. De show trapt vanavond af en de concurrentie is best wel heavy. "We nemen het op tegen Chateau Meiland op SBS6 en Beste zangers op NPO 1, en dan wordt er de eerste weken ook nog gevoetbald op RTL 7. Nee, net zo scoren als The masked singer, dat gaat in het begin niet lukken." Een beetje risico nemen, daar is niets mis mee, aldus Carlo. En: "iedereen die ik heb gesproken die I can see your voice echt heeft gezien, was daarna laaiend enthousiast. Thuis op de bank meeraden wérkt."

I Can See Your Voice is vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.