Marieke Elsinga in I Can See Your Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marieke Elsinga in I Can See Your Voice

Dít is het panel van hitshow I Can See Your Voice

|
|

Laatste update:

Na The Masked Singer is I Can See Your Voice de vólgende bizarre muziekshow! RTL4 heeft bekendgemaakt wie er allemaal meedoen aan de nieuwe spelshow!

I Can See Your Voice is afkomstig van de bedenkers van The Masked Singer. De opzet is ook hier lekker vreemd: de deelnemers proberen te beoordelen of iemand goed kan zingen, zónder dat er gezongen wordt!

Niet zingen!

Een gastartiest probeert geld te winnen voor een fan door een goede zanger te selecteren, uit een groep van zes kandidaten. De zangers moeten allerlei opdrachten uitvoeren, en na elke ronde valt er een deelnemer af. Het panel staat aan de kant van de gastartiest, en probeert vast te stellen of een kandidaat een mooie zangstem heeft of niet.

Als de laatst overgebleven zanger goed is, dan wint de gastartiest. Is het een valse kraai? Dan wint de slechte zanger de show!

Het panel bestaat uit de volgende BN’ers en artiesten: Fred van Leer, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Samantha Steenwijk en Jeroen van Koningsbrugge. De show wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard. Boszhard: “Het is een hilarisch spelprogramma. Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft, maar je kunt zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden samen te werken.”

I Can See Your Voice is een hit!

De show is al jarenlang een hit in Zuid-Korea, en na het succes van The Masked Singer zijn de verwachtingen in Nederland hooggespannen! I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober te zien op RTL4, vanaf 20:30 uur.

Lees verder