Anthony Mackie als Captain America in The Falcon and the Winter Soldier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anthony Mackie als Captain America in The Falcon and the Winter Soldier

Yes: Captain America 4 in de maak bij Marvel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het MCU kent een nieuwe Captain America. En binnenkort schittert hij in zijn eigen bioscoopfilm. Let op: bevat spoilers over het einde van The Falcon and the Winter Soldier.

Cap 2.0

Gisteren was het dan eindelijk zover: de finale van The Falcon and the Winter Soldier. Hierin zagen we hoe Sam ‘The Falcon’ Wilson (Anthony Mackie) zijn rol als de opvolger van Captain America eindelijk omarmde. Als de nieuwe Cap ging hij de ultieme confrontatie gaan met de Flag Smashers. Maar dat is nog maar het begin van zijn avonturen als Captain America 2.0.

Gloednieuwe bioscoopfilm

The Hollywood Reporter maakte gisteravond bekend dat Marvel werkt aan een gloednieuwe bioscoopfilm rond Captain America. Het scenario van deze superheldenfilm wordt geschreven door Malcolm Spellman en Dalan Musson. Dit tweetal tekende ook voor het scenario van The Falcon and the Winter Soldier.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Schild

Het is nog niet officieel aangekondigd wie de titelrol zal spelen in Captain America 4. Gezien de finale van The Falcon and the Winter Soldier en de betrokkenheid van de twee belangrijkste scenaristen van deze Disney+-serie, is het echter niet meer dan logisch dat Anthony Mackie opnieuw het schild van Cap oppakt. En dat staat hem prima! Daarnaast zullen veel Marvel-fans vooral opgelucht ademhalen dat deze dude niet de opvolger is van Steve Rogers...

Lees verder