Milou uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

Veronica Superguide logo
Milou uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

BzV-Milou herenigd met ‘liefdesrivalen’ Elise en Madeleen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw zagen we hoe Bastiaan zijn hart verloor aan Milou. Het was een van de weinige succesverhalen van BzV 2020. Maar natuurlijk zat er ook keerzijde aan het sprookje. De manier waarop Elise aan de kant werd gezet door de tortelduifjes was op het hartverscheurende af. En al eerder verliet Madeleen met pijn in het hart het erf van boer Bastiaan. Maar wie nu haat en nijd tussen de dames verwacht zit er gelukkig lelijk naast. Sterker nog: Milou, Elise en Madeleen hebben het hartstikke gezellig met elkaar!

Liefdesrivalen

In een foto die vandaag op de Instagram-pagina van Milou verscheen is te zien dat de liefdesrivalen uit Boer Zoekt Vrouw het nog altijd prima met elkaar kunnen vinden. De dames die eerder streden om het hart van boer Bastiaan zijn inmiddels de beste vriendinnen. “Lekker met de meiden”, schrijft Milou bij het gezellige kiekje. En daaruit blijkt maar weer eens dat de grote liefde van Bastiaan het boerenleven helemaal heeft omarmd!

Smoorverliefd

Het is trouwens niet de eerste keer dat Milou en Elise elkaar opzoeken naar hun BzV-avontuur. Zoals je hierboven kunt zien, ging de sympathieke Zeelandse al eerder een hapje eten bij het smoorverliefde stel. Kortom, beter twee goede vrienden dan één verliefde boer!

Lees verder