• Boer zoekt Vrouw

'De boeren uit Boer zoekt Vrouw gaan déze kandidaten kiezen'

De boeren uit Boer zoekt Vrouw gaan déze kandidaten kiezen

We zijn pas nét aan de beruchte Boer zoekt Vrouw-logeerweek begonnen, maar de kijker is natuurlijk een keiharde koning en heeft waarschijnlijk al een prima voorgevoel. Wie gaan de boeren uiteindelijk uitkiezen? De Veronica Superguide-lezers lieten via ons Insta-kanaal van zich horen!

Net als bij de Married at First Sight-voorspellingen (wie is er gescheiden en wie zijn nog getrouwd?) hadden jullie ook bij bijna alle Boer zoekt Vrouw-boeren een vrij duidelijk beeld. Welke kandidaat 'overleeft' zijn of haar week op het erf en mag met de boer(in) op een citytrip om bij weg te zwijmelen?

Hieronder de resultaten van jullie voorspellingen

Boer Jouke

BZV Boer Jouke
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Bij boer Jouke hoefden jullie niet lang na te denken: met 47% van de stemmen pakte Karlijn overtuigend de 'winst'. Jullie denken dat zij veruit de meeste kans maakt om het hart van de openhartige hunkboer Jouke te stelen.

BZV Karlijn
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Hans

BZV Boer Hans
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Wie weet de bijzonder lieve Brabantse boer Hans voor zich te winnen? Nou, Dinie sleepte de meeste stemmen (38%) binnen en liet Margriet en Annette achter zich!

BZV Dinie
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Evert

BZV Boer Evert
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

De bijzondere en excentrieke Maud maakt tot nu toe vooral de tongen los, maar zien kijkers in haar ook een goede match met koeienboer Evert? Jazeker! Maud liet Nans met een paar stemmen achter zich en komt uit op een overtuigende 40% van de stemmen.

BZV Maud
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer Rob

BZV Boer Rob
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Waren jullie bij Rob ook zo eensgezind? Nee, niet bepaald. Er is hier geen duidelijk winnares aan te wijzen, dus cupido moet maar even iene miene mutte doen ofzo. Er is wel een duidelijke... niet-winnares: Sonja, waar slechts 18% van onze lezers op stemden. Wendy en Silvia staan op gedeelde winst met beide 41% van de stemmen.

BZV Wendy en Silvia
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boerin Janine

BZV Boerin Janine
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

We sluiten af met Janine! Ondanks dat ze zelf nog niet echt een duidelijke voorkeur heeft uitgesproken, kwam er bij haar wat onze lezers betreft wél een héle duidelijk winnaar naar boven en dat is Christiaan, met een dikke 52% van de stemmen.

BZV Christiaan
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.