BzV Erik uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Veronica Superguide logo
BzV Erik uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Wat? BzV-Annemiek en Erik hebben nog wekelijks contact!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Boer zoekt Vrouw-avontuur van Annemiek is niet helemaal gelopen zoals ze waarschijnlijk had gepland, maar het lijkt er wel op dat ze er een goede vriend aan heeft overgehouden. Erik laat namelijk aan Omroep Gelderland weten dat hij en Annemiek nog wekelijks contact hebben. 

"We bellen nog steeds regelmatig", zo laat Erik weten. "Eigenlijk hebben we nog wekelijks contact." Fans die hopen op meer hebben pech. "Het is gewoon vriendschappelijk. We hebben er duidelijk voor gekozen om niet samen verder te gaan. We hebben ook geen ruzie, maar gewoon normaal contact." En dat terwijl Erik eerder nog liet weten dat hij best had willen verhuizen voor Annemiek.

Leuke reacties

Voor Erik ligt zijn avontuur al even achter zich. "De opnames waren half november voor het laatst, dus voor mij is het niet zo nieuw meer. Maar voor de mensen die kijken natuurlijk wel. Ik heb er heel veel leuke reacties op gehad", zo laat hij weten. "De mensen leven nu echt mee. Dat is superleuk, het was een heel avontuur." Wel vond hij het lastig om iemand te leren kennen met al die camera's op hem gericht. "Normaal ben ik wel iets spraakzamer namelijk. Maar met een camera op je snufferd zijn spontane gesprekken en diepgang toch echt niet zo gemakkelijk. Dat valt behoorlijk tegen."

Nieuwe liefde?

Tussen al die berichtjes zat er echter nog geen van zijn ware liefde. "Wie weet. Ik heb heel veel berichtjes gehad van vrouwen via Instagram en Facebook, dat ontploft wel. Ik hoop dat ik in de toekomst een leuke vriendin ontmoet om samen iets mee op te bouwen." Dat gunnen we hem natuurlijk ook! 

Lees verder