Annemiek, BZV Kerstspecial

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Annemiek, BZV Kerstspecial

Annemiek kijkt terug op BzV-avontuur: 'Ik voelde mij mislukt'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Annemiek begon begin dit jaar vol goede moed aan haar Boer zoekt vrouw-avontuur, maar helaas had dat geen gedroomd einde. In de Vrouw van deze week blikt de veelbesproken boerin terug.

"Uit mezelf had ik niet meegedaan. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het een fantastische ervaring, maar ik ben nog maar 26. Jezelf op die leeftijd opgeven, komt toch wat wanhopig over", stelt de boerin in het tijdschrift. "Toch had ik goede hoop, want stel dat hij ertussen zat? Helaas was dat niet het geval. Toen alle mannen waren vertrokken en ik alleen aan de keukentafel zat, voelde ik me toch een partijtje mislukt." 

Na de logeerweek

Ze heeft er naar eigen zeggen wel echt alles aangedaan om het te laten slagen. "Ik heb echt geprobeerd om die drie mannen een kans te geven, maar voor mij was het na de speeddate al duidelijk dat áls de vonk zou overslaan, dat met Erik zou zijn." Helaas bleek dat uiteindelijk ook geen match made in heaven, ondanks zijn wilde plannen om voor haar te verhuizen. "Toen zijn bedrijf meer bleek dan een uit de hand gelopen hobby - zoals hij had omschreven - viel ook hij af. Als je hoteldebotel bent, valt er nog wel een mouw aan te passen, maar dat was niet het geval."

Relatiebreuk met Charlie

Ondanks haar mislukte BzV-avontuur was het niet geheel een eenzaam jaar voor de boerin. Vrij snel na de opnames ontmoette ze Charlie via Instagram, maar van een lang en gelukkig einde kon het prille paar niet spreken. "We hadden andere ideeën over een relatie. Ik ben een zelfstandige vrouw en wil dat ook blijven, ik vind niet dat je alles samen moet doen of alles moet overleggen. Ik moet alleen een man zien te vinden die dat aankan." Vandaar dat ze nu alweer single door het leven gaat.

Benieuwd hoe het met de rest van de deelnemers gaat? Je ziet het op 25 december om 21.45 uur in de Boer zoekt vrouw Kerstspecial

Lees verder