Bye bye Batfleck! DC geeft Ben Affleck waarschijnlijk de zak

Veronica Superguide logo
Bye bye Batfleck! DC geeft Ben Affleck waarschijnlijk de zak

Bye bye Batfleck! DC geeft Ben Affleck waarschijnlijk de zak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De DC Extended Universe-rollercoaster dendert lekker verder. Volgende halte? Het ontslag van Batfleck.

Volgens vakblad The Hollywood Reporter ziet DC weinig heil meer in Ben Affleck als Batsy. De kans dat je favoriete 90s-acteur te zien zal zijn in de stand-alone Batman-film van Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves is tevens nihil. 

De geruchten deden al langer de ronde dat Affleck wel eens de zak zou kunnen krijgen. Op de vraag of ‘ie wat zou voelen voor Batman ronde drie, heeft de acteur zelf ook geen antwoord klaar. Benny gaat al sinds dag en dauw heen en weer over zijn toekomst als The Dark Knight. Getuige het onderstaande interview.

Black and dark

Reeves gaat zich naar verluidt focussen op een jongere Batman onder de paraplu van een nieuw label genaamd DC Black of DC Dark. Twee namen die DC's oeuvre in ieder geval eer aan doen. Films uit de koker van deze productielijn staan los van de gevestigde DCEU-tijdlijn.

'Shitshow'

Volg je het nog? Reden voor deze reuring is DC CEO Walter Hamada. Volgens een bron dichtbij de stripboekengigant kreeg deze nieuwe baas ‘een shitshow’ op z’n bord en is ‘ie nu schoon schip aan het maken.

Lees verder