Beau van Erven Dorens in smoking

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens in smoking

Buren noemen komst dakloze uit De Sleutel ‘een nachtmerrie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In De Sleutel zagen we hoe Beau van Erven Dorens de zwervende Sunil voorzag van een eigen huis. Maar zijn buren zijn op z’n zachtst gezegd niet blij met de komst van de voormalige dakloze.

Hartverwarmend

Vorige maand ging De Sleutel van start. In deze opvolger van The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project helpt Beau van Erven Dorens daklozen aan huisvesting, waaronder Sunil. Deze Zwollenaar raakte door een zware jeugd verslaafd aan alcohol en belandde op straat. Zijn treurige levensverhaal raakte veel kijkers en het was dan ook hartverwarmend om te zien dat Sunil van Beau de sleutel van zijn nieuwe optrekje kreeg overhandigd. Maar daarmee is het verdrietige verhaal nog niet ten einde...

Scheldkanonnades

In een artikel van het AD trekken de buren van Sunil aan de alarmbel. In De Sleutel was al te zien dat hij behoorlijk agressief uit de hoek kon komen en daar is vooral de buurvrouw Inge de dupe van. “Wij gunnen hem ook het beste. Maar ons leven is sinds hij hier woont veranderd in een nachtmerrie”, zo vertelt zij tegen de krant. Zo zou Sunil zich schuldig maken aan scheldkanonnades tot diep in de nacht. Buurvrouw Inge zegt daar wel bij dat het de laatste weken rustiger is geworden, nu Sunil minder drinkt. Laten we hopen dat dit verhaal dan toch nog een happy end krijgt!

Lees verder