Beau van Erven Dorens in De Sleutel

Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens in De Sleutel

Beau geeft voorproefje daklozenprogramma De Sleutel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komende week gaat De Sleutel van start, waarin Beau opnieuw dakloze mensen te hulp schiet. Op de Instagram-pagina van de presentator kregen we alvast een eerste glimp van het programma te zien!

Eigen huis

De Sleutel is de opvolger van The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project. In deze realityprogramma’s ondersteunde Beau dakloze mensen die hun leven weer op de rit probeerden te krijgen. Zo kregen zij onder meer een bankpas met 10.000 euro tot hun beschikking. In De Sleutel gaat Beau nog een stapje verder. Hij geeft de deelnemers namelijk de sleutel tot hun eigen huis! De presentator deelde op Instagram alvast een video van zijn nieuwste programma!

Experiment

Beau zelf noemt De Sleutel ‘heel mooi en boeiend experiment’. “Het klinkt simpel, maar dat is het niet. Een dak boven je hoofd schept ook verplichtingen en geeft verantwoordelijkheid. Hoe pak je je leven op en hoe zorg je dat je niet weer in de problemen raakt?”, vraagt de Gouden Televizierring-winnaar zich af.

Prijs

Beau’s inzet voor de daklozen blijft in ieder geval niet onopgemerkt. Zo ontving hij eerder dit jaar nog de Majoor Bosshardt Prijs, een prijs die jaarlijks door het Leger des Heils wordt uitgereikt aan mensen die een voorbeeld zijn van ‘onbaatzuchtigheid, liefde voor mensen en betrokkenheid bij de samenleving’.

De Sleutel is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder