Britt Dekker

Veronica Superguide logo
Britt Dekker

Britt Dekker niet naar Dubai vanwege Playboy naaktfoto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Britt Dekker was uitgenodigd door Johnny de Mol voor het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? In het interviewprogramma reist Johnny met BN’ers naar hun droomlocaties toe en die van Britt bleek Dubai te zijn. Alleen nu gaat het feestje niet door vanwege een zekere pikante Playboy-cover!

Op naar Dubai!

In de 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelde de blonde paardenfan hoe het Dubai-reisje in het water viel, 3 dagen voor vertrek. "We zouden met een sjeik optrekken en met die sjeik het hele land doortrekken. We zouden op allemaal te gekke plekken komen."

En toen zag diezelfde sjeik de Playboy-cover uit 2011, waarop Britt Dekker bijna volledig naakt poseert. Plotseling had hij geen zin meer om mee te doen aan Waar is de Mol?

Geweigerd vanwege Playboy-cover

Britt is nog steeds boos: "Vervolgens werden we geweigerd. Nog steeds denk ik van: die gast heeft zestien vrouwen. Hij doet waarschijnlijk veel meer dan zou mogen en dan mogen wij niet mee."

Op naar Tsjernobyl!

Gelukkig had Britt ook een tweede keus en dat is Tsjernobyl geworden. Over een paar weken kunnen we Britt Dekker en Johnny de Mol zien stralen van geluk in de Oekraïense stad.

2019 is een jaar met pieken en dalen voor Britt Dekker. Zo speelt ze haar eerste filmrol in de familiefilm Whitestar, maar raakten tegelijkertijd 2 van haar paarden gewond. Vito kan zelfs nooit meer meedoen aan een dressuurwedstrijd.

Lees verder