Britt Dekker met paard tijdens een dressuurwedstrijd

Veronica Superguide logo
Britt Dekker met paard tijdens een dressuurwedstrijd

Britt Dekker en paard spelen hoofdrol in bioscoopfilm

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Niemand minder dan Britt Dekker (27) maakt binnenkort haar acteerdebuut. Samen met haar paard George (een cadeautje van John de Mol) speelt ze een hoofdrol in familiefilm Whitestar

Whitestar is vanaf begin oktober te zien in de Nederlandse bioscopen, zo maakten Just Film Distribution en 2CFILM maandag bekend. En dat is toch wel een opsteker voor Britt en George na die fikse tegenvaller van gisteren.

Waar gaat Whitestar over?

Familiefilm Whitestar gaat over een ruiter (Britt) en haar afgedankte springpaard Whitestar, een rol van George. De twee ontwikkelen een bijzondere band. Whitestar blijkt héél getalenteerd en wordt bij Britt weggehaald om wedstrijden te rijden. Ruiter en paard moeten uiteindelijk weer samenkomen om het beste in elkaar naar boven te halen! Als presentator van PaardenpraatTV op YouTube is Britt uiteraard de perfecte keuze.

Britt Dekker op TV

Ex-realityster Britt gaat extreem lekker. Zo mag ze binnenkort voor AVROTROS een eigen dierenquiz presenteren. En er komen ook nog nieuwe Talpa-programma's aan. Door haar filmdebuut komt er een langgekoesterde droom uit. “Ik vind het echt supertof dat ik een bioscoopfilm mag maken”, zo vertelt ze dolenthousiast. "Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast over de film zal zijn als ik ben!"

Lees verder