Britney Spears

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Britney Spears
Hollywood

Relatie Britney Spears en moeder verbeterd? 'Ze wil dat ik gelukkig ben'

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat de relatie tussen Britney Spears en haar moeder Lynne is verbeterd. De zangeres prijst haar "steunende" moeder in een bericht op Instagram nadat ze eerder juist had gezegd dat Lynne jaren geleden met het idee kwam voor het omstreden toezicht op haar dochter.

 

'Ze wil dat ik gelukkig ben'

Spears deelt een foto van zangeres Selena Gomez die vorige maand als verrassing te gast was op haar bruiloft. "Ik had geen idee. Ik was zo blij! Ze zei wel drie keer tegen me dat ze wilde dat ik gelukkig was. Dat wil mijn moeder ook."

Blij met steunende familie

De zangeres schrijft daarnaast dat Lynne op straat door de paparazzi werd gevraagd naar wat ze vindt van het huwelijk van haar dochter, waarvoor ze niet was uitgenodigd. "Ze zei dat ze alleen maar wilde dat ik gelukkig was! Mama en Selena, ik ben zo blij dat ik zo'n steunende familie heb!"

 

Curatele idee van moeder

Spears stond sinds een mentale inzinking in 2008 tot en met november vorig jaar onder toezicht van haar vader, die daardoor al die tijd verantwoordelijk was voor al haar beslissingen. De zangeres schreef vorig jaar op Instagram dat haar moeder met dat idee kwam. "Ik krijg die jaren nooit meer terug", zei ze toen

Rechtszaak

Juridisch is Spears ook verwikkeld in een strijd met haar moeder. Lynne stapte naar de rechter omdat ze wil dat haar dochter opdraait voor de kosten die ze heeft gemaakt voor de rechtszaak rond de curatele. Woensdag is er een zitting.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder