bridget maasland leonie ter braak hlf8 ja-nee-spel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
bridget maasland leonie ter braak hlf8 ja-nee-spel
TVSBSHLF8

Bridget Maasland wil geen ‘jochie van onder de 25’ meer

|
|

Laatste update:

Bridget Maasland werd in HLF8 gevraagd naar haar liefdesleven. Kwam haar relatie met André Hazes jr. voort uit een midlifecrisis? En zou ze nog een keer verliefd kunnen worden op een ‘jochie’?

'Wat ben je toch stout'

Bridget Maasland was vanavond opnieuw de klos in HLF8. Presentatrice Leonie ter Braak nodigde haar namelijk opnieuw uit voor het ja-nee-spel – waarin Bridget eerder al een pikante onthulling deed! “Met Johnny [de Mol] heb je het de vorige keer gedaan”, zo stelt Leonie. “Ik heb het vaker met Johnny gedaan”, kaatst Bridget meteen terug. “Bridget Maasland, wat ben je toch stout”, lacht Leonie.

Bridget Maaslands liefdesleven

De toon is gezet! Als Bridget op de stoel zit, vraagt Leonie haar of ze al een midlifecrisis achter de rug heeft. Bridget lijkt al te vermoeden waar Leonie naartoe wil en antwoordt lachend 'ja'. Vervolgens komt het onderwerp inderdaad op Bridgets relatie met André Hazes jr. "Liever zwabberende onderarmen en een kalkoennek dan een relatie met een jochie van onder de 25 jaar?" Bridget weet niet hoe snel ze op de ja-knop moet drukken en giert het uit.

Ondanks haar slechte ervaringen laat Bridget tot slot gelukkig weten nog wel in de liefde te geloven!

HLF8 zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder