Bridget Maasland: 'Johnny beter in bed dan André!'

Door Redactie
Bridget Maasland: 'Johnny beter in bed dan André!'

Een pikante onthulling gisteravond in Johnny de Mol's praatprogramma HLF8. Niemand minder dan Johnny's ex Bridget Maasland werd aan een vragenvuur onderworpen in Johnny's ja/nee-spel.

Spice Girls

Bridget schoof aan bij Johnny op te praten over de Spice Girls, die 25 jaar geleden hun debuutalbum uitbrachten. Allemaal leuk en aardig, maar de blonde presentatrice werd óók onderworpen aan Johny's slotrubriek: een aantal pittige vragen waarop alleen met 'ja' of 'nee' mag worden geantwoord. Eerder confronteerde hij tante Linda de Mol al met haar ruzie met Chantal Janzen.

Ware Jakob

Johnny greep zijn kans en begon over het liefdesleven van Bridget. Zo weten we allemaal van de perikelen rondom haar en André Hazes en ook de relatie met haar laatste vriend hield niet lang stand. "Heeft u inmiddels net zoveel mannen gehad als Jeroen Pauw vrouwen?", begint hij. "Nee, lang niet", antwoordt Bridget lachend. Ook niet als haar ex Johnny de Mol, trouwens. Bridget vertelt dat ze haar ware Jakob nog niet heeft ontmoet. "Dus ik was het ook niet?" vraagt Johnny. Nee, is het antwoord. Of hij wel beter was dan André, beantwoordt Bridget met 'ja'. "Ook in bed?" En ook hierop moet Bridget, tot haar eigen schaamte, toch 'ja' antwoorden! Hopelijk zat André niet te kijken...

HLF8 is elke werkdag te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.