Christian Henry en Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Christian Henry en Bridget Maasland

Bridget Maasland en nieuwe vriend hebben grote relatiestap gezet

|
|

Laatste update:

Bridget Maasland en haar nieuwe bae Christian Henry hebben per ongeluk een belangrijke relatiehorde genomen! Of, nou ja, 'belangrijk': volgens Bridget zelf moeten we er helemaal niet zoiets groots van maken.

De ouders van je nieuwe partner ontmoeten... dat is toch wel een dingetje. Vraag maar aan Ben Stiller

Bridget en Christian

Toch moeten we er volgens Bridget "niet zo’n ding van maken", zo geeft ze aan in de nieuwe aflevering van haar podcast Bridget & Friends, die ze samen met RTL Boulevard-vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella maakt. De eerste keer dat haar nieuwe vriend Christian Bridgets ouders ontmoette, was helemaal geen bewuste actie. "Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was. Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust."

Win het weekend van je dromen!

Kameleon Bridget

Haar nieuwe podcastaflevering gaat over verliefdheid. Bridget geeft toe dat als ze hevig verliefd is, ze in een soort kameleon verandert die de ander wil pleasen. "Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. En dan denk ik: ‘hè, bah! Dat is helemaal niet leuk, want ik ben als mezelf veel leuker." De presentatrice noemt haar vorige relatie, met André Hazes, een "fiasco", maar... daar heeft ze ook weer van geleerd voor deze nieuwe, ook weer veelbesproken relatie. "Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen."

Luister óók onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder