Bridget Maasland showt nieuwe vriend Christian

Bridget Maasland

Een week geleden kregen Bridget Maaslands volgers de - jawel - arm te zien van haar nieuwe liefde Christian! Nu showt de RTL Boulevard-presentatrice ook maar meteen het gezicht van de man die haar hart veroverde.

Bridget stelt haar nieuwe bae Christian Henry (30) in stijl voor met een kiekje tijdens 'datenight'. De beste man is consultant bij een wereldwijde vastgoedinvesteerder.

Bridget en Christian

"Ik had een heel leuke date", onthulde Bridget een tijdje terug in haar podcast 'Bridget & Friends: chickchat', die ze samen met vriendinnen en RTL Boulevard-collega's Clarice Stenger en Justine Marcella presenteert. Showbizz- en roddelexpert Fawrynotsawry dook er bovenop en zag dat ene Christian érg enthousiast reageerde op Instagram-posts van de presentatrice, waarna het management van Bridget toegaf dat dit inderdaad haar nieuwe vlam is.

Liefdevolle reacties

Bridget krijgt ook veel liefde terug in de vorm van Insta-comments onder haar kiekje. "Leuk ❤️❤️❤️!!!!", schreef acteur Juvat Westendorp. En ene Anja trok haar lolbroek aan en kwam met een sneer én een mooie boodschap ineen. "Ziet er leuk uit, volgens mij is deze wel uit de luiers?. Heel veel geluk en liefde❤️"

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.