Bridget Maasland verbaasd na geruchten over nieuwe vriend

Christian Henry en Bridget Maasland

Bridget Maasland vertelde gisteren in RTL Boulevard voor het eerst wat meer over haar nieuwe vriend Christian Henry, en dan met name over de bullshit die er over hem voorbij komt in de showbizzmedia.

Volgens Bridget klopt er geen jota van, al die tegenstrijdige berichten op roddelplatforms en showmedia. Christian was al van alles: van een steenrijke pandjesbaas tot iemand die 'gewoon' een modaal inkomen verdient. Hoe zit het nu echt? Kom er maar in, Bridget!

'Belachelijke koppen'

Luuk Ikink - die in diezelfde uitzending een schokkende mode-onthulling deed - stipte Bridgets nieuwe liefje gisteren aan in zijn social media-rubriekje. "Jij hebt natuurlijk een nieuwe liefde nu en die krijgt te maken met allerlei schreeuwende krantenkoppen. Hoe gaat 'ie daarmee om?" En voordat Luuk zijn vraag echt kon afmaken, viel Bridget met de deur in huis: "Belachelijke koppen!

Hoe zit het echt met Christian?

De presentatrice legde uit hoe het echt zit. "Vorige week was ik nog aan het daten met 'vastgoed-magnaat', gisteren was het een 'armoedzaaier' en is hij eigenlijk de 'golddigger' bij mij. In het echt is het gewoon een makelaar in kantoorpanden en niet meer of minder." Dat zorgt wel voor enige verbazing bij Bridget hoor, al die koppen. "Dus waarom je dat niet gewoon kan opschrijven? Ik weet het eigenlijk niet..."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.