Bekentenis Luuk Ikink schokt Bridget Maasland

Luuk Ikink in RTL Boulevard

In RTL Boulevard werden dé modetrends van deze zomer besproken en de conclusie was duidelijk: comfort wordt het helemaal! Volgens Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg hebben we dat te danken aan de lockdown vanwege het coronavirus, waardoor onze standaard een beetje lager is geworden.

Bridget Maasland meldde dat ze hoopte dat het allemaal niet té comfortabel werd, zodat de beruchte Crocs onderin de schoenenkast blijven staan. “Je gaat me toch niet vertellen dat nu weer die Crocs terugkomen, hè?” Kantelberg: “Nee, tenzij je een verpleger bent zou ik dat ook niet aanraden. Dat moet je niet doen.”

Luuk Ikink loopt op Crocs

Luuk Ikink kwam ineens tevoorschijn en had een bekentenis voor het duo: “Ik heb een paar Crocs gekocht. Op aanraden van Eddy Zoëy, die heeft er een heleboel! Die zei: die moet je kopen!” Fatima Moreiro de Melo kon haar walging nauwelijks verbergen: “En dat doe jij?” Bridget: “Kijk naar Eddy Zoëy, en denk dan nog even twee keer na voor je ze aantrekt!”

Na een korte pauze om te herstellen van de schrik ging Kantelberg weer verder met de stylingtips. Maasland zuchtte tegen Ikink: “Jullie moeten zometeen maar even nummers uitwisselen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.