Bridget Maasland, hoger beroep

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland, hoger beroep

Bridget Maasland niet in hoger beroep volgens weekblad Privé

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er gaat geen dag voorbij zonder een nieuwtje over Bridget Maasland over André Hazes! Vandaag blijkt - als we Evert Santegoeds van de Privé mogen geloven - dat de blonde presentatrice toch niet in hoger beroep gaat.

Vorige maand daagde Bridget Maasland het weekblad van Evert Santegoeds voor de rechter vanwege een (volgens haar) foutief bericht. Het blad zou namelijk suggereren dat André Hazes en zij al eerder seks hadden gehad, op het huwelijk van Patty Brard. Niets van waar, zo zei Bridget. Helaas kon de rechter zich daar niet in vinden"De rechter stelde vrijdag weliswaar dat het artikel een inbreuk op de privacy vormde, maar vindt het aannemelijk dat, gelet op vijf schriftelijke verklaringen, er meer aan de hand was dan alleen een heftige zoen", schreef de Telegraaf na afloop.

Leuke foto op Instagram

Evert Santegoeds schrijft vandaag: “De RTL-presentatrice had een maand om in hoger beroep te gaan. Daarvan heeft zij, zo blijkt nu, afgezien." Het lijkt dus klaar met deze zaak. Mooi, dan kunnen we ook weer door met de orde van de dag. Of hebben André en Bridget (geheel tegen het zere been van Shownieuws-presentator Mark Schaaf) nog een leuke foto geplaatst op Instagram? Wij houden het in de gaten. 

Lees verder