André Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
André Hazes en Monique Westenberg

Breuk tussen Monique en André is ‘genezen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het is weer dikke mik tussen André Hazes en Monique Westenberg! Monique deelt op Instagram de boodschap dat de breuk met André overbrugd is.

Op Instagram zette Monique Westenberg vanmiddag een foto van haar geliefde Dré. Het onderschrift is veelzeggend: ‘Heal. Learn. Grow. Love.’ De band tussen André en Monique lijkt tegenwoordig sterker dan ooit!

Het stel stond de laatste maanden enorm in de belangstelling, nadat ze uit elkaar gingen en André een relatie begon met Bridget Maasland. Deze romance hield niet lang stand: volgens Bridget omdat ze enorm onder een vergrootglas lagen, maar tegelijkertijd ook hun hele hebben en houden online deelden.

André en Monique

Monique en André besloten na een vakantie op Curaçao tóch weer samen verder te gaan. Nu André geen optredens heeft door de coronacrisis is hij veel thuis bij Monique en Dré Jr. wat het gezin enorm goed doet. Zo goed, schijnbaar, dat ‘Brandré’ een afgesloten hoofdstuk is. Gelukkig, want André was best bang dat de deur voor hem gesloten zou blijven.

André gaf onlangs aan niet meer te drinken en hangt liever in de sportschool. Voordeel dáárvan is dat er op een gespierde body méér ruimte is voor tattoos!

Lees verder