In de nieuwe Spongebob Squarepants-film krijgen Spongebob en Patrick hulp van Keanu Reeves!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
In de nieuwe Spongebob Squarepants-film krijgen Spongebob en Patrick hulp van Keanu Reeves!

Breathtaking! Keanu Reeves als pratende struik in nieuwe SpongeBob-film!

|
|

Laatste update:

SpongeBob, Patrick en Keanu Reeves gaan op zoek naar de zeeslak Gary, in de hilarische eerste trailer van The SpongeBob Movie: Sponge On The Run.

In zijn nieuwste avontuur gaat SpongeBob op zoek naar zijn slakkenmaatje Gary, die ontvoerd is door Poseidon. Met Patrick de zeester zoekt hij in het kermisparadijs Atlantic City naar de slak, maar de felle lichten en toeristenattracties leiden de simpele onderwaterzielen nogal af van hun missie…

Gelukkig komt moderne superster Keanu Reeves(!) SpongeBob en Patrick te hulp, als pratende salieplant. We weten inderdaad ook niet wat de schrijvers gerookt hebben, maar we vinden het prima!

Sponge On The Run

Naast The SpongeBob Movie: Sponge On The Run verschijnt er nog veel meer moois voor liefhebbers van de geflipte spons. Nickelodeon werkt aan een serie die is gebaseerd op de jonge jaren van de absorberende held: Kamp Koral.

Deze serie is net als de nieuwe film gemaakt met 3D-animatie en gaat over de avonturen die de tienjarige SpongeBob beleefde op zomerkamp. Daarnaast worden voorbereidingen getroffen voor meerdere spin-offs, die gaan over personages als Sandy de eekhoorn en Plankton.

Wanneer de spin-offs verschijnen is nog niet bekend, hoewel ze schijnbaar exclusief naar Netflix komen. De nieuwe SpongeBob-film verschijnt in mei 2020. Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!

Lees verder